skip to Main Content

In samenwerking met Wildhandel Treuren en Schmidt zeevis 4 uur vanaf €62,50

Culinaire masterclass vol met inspiratie, plezier en bezieling

De culinaire masterclass vol met inspiratie, plezier en bezieling, is een 4 uur durende masterclass, waar iedereen aan mee kan doen. Een dag waarop de deelnemers technieken, producten en de producenten leren kennen. Inspiratie opdoen en werken aan hun vaardigheden. Bovendien wordt er heerlijk gekookt, gegeten en genoten van het samen zijn. Chef, inspirator en levensgenieter Sieberen Meerema heeft samen met zijn partners Wildhandel Treuren en Schmidt Zeevis de handen ineen geslagen om deze smakelijke dag vorm te geven.

Schmidt 15 juni 10:00 – 14:00 uur Haring/grillen/zoutkorst/inktvis € 62,50

Boek de masterclass voor 15 juni    

Treuren 21 sept  10:00 – 14:00 uur Worst/wilde eend/maiskoek /saus € 62,50

Boek de masterclass voor 21 sept      

Schmidt 28 sept 10:00 – 14:00 uur Gamba/inktvis /mossel/oester € 62,50

Boek de masterclass voor 28 sept    

Treuren 2 nov 10:00 – 14:00 uur Ontbenen/konijn/patrijs/saus € 62,50

Boek de masterclass voor 2 nov       

Inclusief de producten de exclusieve masterclass, koffie thee en een heerlijke lunch. Soep met rozemarijn brood en een glas wijn. De workshop vindt doorgang bij een minimum aantal van 8 deelnemers.
Mochten er niet genoeg inschrijvingen zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt de kookworkshop te annuleren en krijgt u uw geld retour.

Hoe het begon

Sinds 1997 werkt Sieberen samen met Wildhandel Treuren en Schmidt Zeevis. Sieberen koos toen voor deze Rotterdamse topleveranciers als basis voor zijn culinaire creaties. Toen het idee ontstond om masterclasses te gaan geven in onze kookstudio wilden wij ook niets liever dan deze masterclasses te organiseren met Wildhandel Treuren en Schmidt Zeevis. Op de vraag, gaan wij gezamenlijk een masterclass organiseren, antwoordden Rob Treuren en Wil van Merkenstein beiden enthousiast, met glimlach en een sprankeling in de ogen; “super leuk ”. Meer woorden hadden we niet nodig.


Met groot genoegen gaan we in 2019 acht masterclasses geven!

Onze activiteiten, geweldig leuk, onderhoudend en leerzaam, maar vooral erg gezellig om er bij te zijn.

Back To Top
×Close search
Zoeken