skip to Main Content

Wij geloven in maatwerk. Zeggen ja als we enthousiast worden, maken een plan en gaan er voor. Bel ons gerust, wij maken graag een afspraak voor een rondleiding en/of offerte.

Plaisier la table

Samen werken, samen eten. Kookworkshop voor bedrijven, 20 tot 50 personen. Op locatie tot 150 personen.

Ongestoord met je team aan de slag, meesterlijk genieten.

Na een dag hard werken is het tijd voor een beloning. Lekker eten en drinken op een super inspirerende manier. Hiervoor bieden we aan:

Een heerlijke culinaire interactieve avond. Na het aperitief (bubbels) kom je een tafel tegen met daarop de lekkerste voorgerechten, die na een super inspirerende uitleg in een handomdraai tot de jouwe behoren. Van gemarineerde zalm en heerlijke gebakken coquilles tot een carpaccio van mooi rundvlees en de lekkerste vleesgerechten. Je voelt je meteen thuis! Dit is de ideale manier voor een groter, divers gezelschap, waarin het heerlijk vertoeven is en je steeds lekkere gerechtjes maakt. En er is alle tijd is om bij te kletsen, wijn te drinken en je culinaire creaties te delen en op te eten.

Na verloop van tijd gaan we beginnen met de voorbereiding van de hoofd gerechten, bestaand uit prachtig vlees, topverse vis en heerlijke groente, geflankeerd door de heerlijkste sausen.

Hierbij vertellen we je tips, trucs en handigheidjes en gaat een ieder aan de slag.

Je gaat genieten van je creaties en hebt lekker de tijd om met je collega’s te kletsen, ‘Het beste idee ontstaat aan de keukentafel, de vrijheid van het creëren’.

Met een topdessert, koffie of thee, zijn we aan het slot gekomen van een geweldig leuke avond. Een beleving die nog jaren op je netvlies zal blijven hangen.

Restaurant keuken gevoel menu

Samen met je collega’s een 4 gangen menu bereiden, met twee heerlijke amusses?

Kijken welke culinaire samenwerking, inspiraties, motivaties en skills een ieder heeft ervaren bij het zelf klaarmaken. Creëer geweldige gerechten onder onze begeleiding.

We beginnen met een heerlijk aperitief en een knabbel. Wat wij hebben gedaan, is een menu gecreëerd en de inkoop van alle ingrediënten, met de grootste zorg uitgekozen. We gaan je vertellen en uitleggen wat te doen, op een super inspireerde manier.

60 minuten mise en place; knallen en in jullie vlo een geweldig moment meemaken.

Vervolgens lekker aan tafel, eten drinken en lekker ouwehoeren over het leven en enorm genieten van lekkere wijnen.

Na elke gang gaan we weer een gerecht afmaken (zoals in een restaurant).

En dan de verhalen die ontstaan, gedeelde passie maar misschien wel het belangrijkste, nagenieten met elkaar in een geweldige gave omgeving. De energie stroomt door je team en creëert momenten waar je met een dikke glimlach en het water in je mond met veel genoegen aan terug zal denken.

De mooiste ingrediënten, veelal biologisch, lokaal ingekocht, maar altijd met zorg uitgezocht, sappig en super vers, tafelwater, witte en rode wijnen, aperitief, koffie en thee.

Ongeveer 4 uur voor € 95.- incl. BTW.
In verband met onze exploitatievergunning sluiten wij om 23:30 uur
Voor een naborrel hebben we heerlijke adresjes in de buurt.

Direct reserveren

Vraag eenvoudig en snel via onze website een offerte aan. Je krijgt binnen 24 uur een passende offerte.

Wij geloven in maatwerk.

Back To Top
×Close search
Zoeken