skip to Main Content

Een kookstudio met sfeer en details, waar je meer dan welkom bent en het leven zich afspeelt in de ambachtelijke keuken, aan tafel, maar vooral met liefde en passie. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn. We willen ontspanning door inspanning.

Welkom op onze prachtige plek in Rotterdam, onze stad, waar we wonen, leven en genieten van de stadse vrijheid.

Wat mag je verwachten?
Pak een heerlijk aperitief en neem plaats. Beleef de culinaire, warme uitstraling en de geur van een onze habitat.
Maak kennis met ons Molteni fornuis, pak het moment, verblijf in onze unieke ambachtelijke keuken, die we samen hebben vormgegeven met details van mediterrane sferen in combinatie met hip en modern. Maar vooral gemoedelijk en warm.

Anja en Sieberen sterk team, gedeelde passie, compacte missie.

Niet dromen maar doen!

De gedachte om weer je eigen brood te bakken en het koks vak uit te oefenen droomt iedere chef van . aangetrokken tot wijn en gastronomie hier begint het dagelijkse leven.

Stap een.

Dit punt hebben we gezet het doen is in ontwikkeling en de culinaire metamorfose is een feit een interessante zoektocht naar een authentiek en spannend resultaat met als uitgangs punt” wat vinden we er zelf van”

Wat doen we eigenlijk?

kookworkshops -cursussen aan voor groepen (zakelijk en particulier) en individuele hobbykoks. Trainingen voor professionele restaurants teams – mee creëren van menukaarten – wijn proeverijen – inspiratie / motivatie momenten -veel over de achtergrond van de producten – culinair advies – we bieden platform aan allerlei andere culinaire evenementen – productpresentaties- kookclubs,- besloten diners, bruiloften – film food-opnames- leiderschap training . etiketten diner met een glimlach- Als het maar iets met eten of drinken te maken heeft, dan ben je bij onze kookstudio’s aan het juiste adres.

Liefde.

Er is niets leukers om samen ons bedrijf vorm te geven .
Waar we al onze ideeën , authentiek , eigenzinnig maar super gastvrij graag willen delen en onze verhalen en avonturen met u te delen.

Wilt u meer weten over ons , Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

WIJ STAAN VOOR

IN DE NATUUR

IN DE NATUUR

 

BIOLOGISCH

BIOLOGISCH

 

LOKAAL

LOKAAL

 

 

DUURZAAM

DUURZAAM

 

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken