skip to Main Content

Wat is er nog leuker dan je eigen pure tapas maken, mooie krokante crostinis met gemarineerde zalm roomkaas en pepertjes. Een carpaccio van bavet met Parmezaanse kaas, olijfjes en rucola sla. Een cocktail van tonijn met avocado en tomaat.

Een geweldig leuke tapas workshop met aansluitend een heerlijke borrel alwaar je kan smullen van je eigen maaksels.
Erg leuk, inspirerend en een geweldige combinatie van inspanning en ontspanning.

Borrel, afscheid, verjaardag of iets anders te vieren? Lekker, dynamisch en super leuk.

Het programma duurt circa 3 uur en kan geboekt worden vanaf 15 tot 60 personen.

Wat gaan we maken:

  • Crostinies krokant af bakken en rijkelijk beleggen
  • Runder bavet snijden, carpaccio pletten en opmaken
  • Tataar van tonijn, olijf olie, limoen
  • Spies mozzarella, tomaat, basilicum
  • Spies van gamba met gekarameliseerde rode ui
  • Boekweit blini met roomkaas en gedroogde ham
  • Eitje gevuld met France kaas en roerei
  • Gemarineerde Noorse zalm
  • Gekruide amandelen olijven
  • Pijlstaartinktvisjes met piri piri

De mooiste ingrediënten, veelal biologisch lokaal ingekocht maar altijd met zorg uitgezocht. Supervers en sappig. Aperitief, tafel water, witte en rode wijnen, koffie en thee.

Ongeveer 3 uur voor €72,50 -incl. BTW

In verband met onze exploitatievergunning sluiten wij om 23.30 uur. Voor een na-borrel kennen wij heerlijke adresjes in de buurt.

Direct reserveren

Vraag eenvoudig en snel via onze website een offerte aan. Je krijgt binnen 24 uur een passende offerte.

Direct een offerte
Back To Top
×Close search
Zoeken